Brewartech Belgian Wit Ale Sörélesztő
Erjesztési eljárás: | Felső Erjesztésü |
Hőmérséklet Tartomány: | 15-20°C |
Ideális Hőmérséklet: | 17-19°C |
Adagolás: | 20-25 Literhez |
Attenuation: | 77-82 % |
Flokkuláció: | Közepes |
Alkohol Tolerancia: | 9% |
A következő sörtípusokhoz ajánlott: | Belga búzasörök |
Gyártó: | Brewartech |
Átlagos értékelés: | Nem értékelt |
Elérhetőség: | Nincs Raktáron |
Cikkszám: | 2272 |
Szerezhető hűségpontok: | 7 |
Belgian Wit Ale sörélesztő, belga búzasörök készítéséhez. Dosage: 10g/20-25L Temperature range: 15 - 20°C (59-68°F) Ideally 17-19°C (63-66°F) |
Leírás
Belgian Wit Ale sörélesztő, belga búzasörök készítéséhez.
Dosage: 10g/20-25L
Temperature range: 15 - 20°C (59-68°F) Ideally 17-19°C (63-66°F)
CHARACTERISTICS: Belgian Witbier type yeast strain
producing well ballanced beers whit a very clear crips end plate.
Sediment: Medium
Final gravity: High
Pitching: Sprinkle intro wort
GMO and Gluten free.
Suitable for primary fermentation for beers up to 9% ABV.